Hvalp fra os!

Udfyld venligst formularen under billedet hvis I er interesserede i en hvalp

Når du vælger, at købe en hvalp fra os ...

Først og fremmest er det vigtigt, at vi har hilst på hinanden og, at du/I har hilst på Fanny og Jay. Det gør vi nemmest ved, at du ringer til os så vi kan aftale en tid, som passer begge parter. 

Du kan osse sende os en mail.


Her under finder du/ I vores skema til en "hvalpebestilling".
Vær dog opmærksom på, at en hvalpebestilling erIKKE er det samme som, at du/ I allerede har reserveret en hvalp fra os. Det er meget vigtigt for både Jer og os, at vi lærer hinanden at kende og ikke mindst, at du/I kommer en tur til Virum og møder Jay og Fanny inden, at I beslutter Jer for en hvalp fra os.

Dette følger med når du henter din hvalp fra os:

neratinerationer


  • Du får Stamtavle med 10 generationer tilbage fra vores forening GDS.

  •  Du får mad med til de første 14 dage – både tør- og vådfoder.
  • Du får et fleesetæppe med, som dufter af mor, far og søskende. Den velkendte duft gør din lille hvalp tryg i de nye omgivelser.
  • Du får et lille tyggereb med, som vil være velkendt og godt, at bide i når din hvalp skal til, at skifte tænder ved 3-4 måneders alderen.
  • Din hvalp vil være chippet og vaccineret 1. gang og du får en ”sundhedsbog” med fra vores dyrlæge, som garanti. Bogen vil følge din hund i gennem resten af dens liv uanset, hvilken dyrlæge du vælger, at benytte.
  •  Vi giver dig en ”pasningsvejledning” med og vi står til rådighed som ”hotline”, hvis du får brug for hjælp, som vi vil være i stand til at kunne give efterfølgende.
  • Du får medlemskab af GDS (Foreningen for den Ganle Danske Spids) med for resten af året og her igennem adgang til vores lukkede Facebook gruppe via dit medlemsnummer. Her er der altid gode råd, erfaringer og søde billeder lagt op, af vores prægtige hun

Vores pris for en hvalp er 13.000 kr.


Vi laver en købskontrakt og et depositum på 3.000 kr bedes indbetalt senest 3 bankdage efter at kontrakten er underskrevet.

Kontrakten udfyldes normalt ved det første besøg efter, at hvalpene er fyldt 4 uger.

Restbeløbet bedes indbetalt senest 3 bankdage før, at I henter Jeres hvalp.Henvendelse til os vedr. hvalp:

Om GDS ...

Medlemskab af GDS koster derefter 200,- kr. pr. år og opkræves af foreningen hvert år i januar. Vi afholder træf med bl.a. mønstringer af hunde over 18 måneder 2 -3 x årligt.Mønstringer er et vigtigt redskab for videreudviklingen af racen. Vi kigger på delelementer af hundene (dvs. fra hoved til hale) og ser, hvilke og hvordan de forskellige hunde udvikler sig mest racetypisk.


⭐ Du får et fint diplom, når din hund er blevet mønstret⭐

Efter røntgen - og dyrlægetjek for hoftedysplasi (HD) og patella vil din hund kunne indgå i avlsarbejdet.
Vær dog opmærksom på, at alle udgifter i forbindelse med dyrlægebesøg, betales af ejer.


Vi afholder et forårstræf og et efterårstræf og fra sæsonen 2020 er det vedtaget, at afholde træffene så centralt i landet som muligt.
Derfor har vi lavet en aftale med Hårlev forsamlingshus ved Bogense på Nord Fyn, hvor vi vil kunne være både ude og inde med vores hunde.
Til træffene arrangeres som oftest et foredrag af forskellig karakter.
Der har bl.a. været dyrlæger, hundetrænere, dyreadfærdsterapeuter (hunde"psykologer") som fortæller om forskellige emner efter interesse og sidst et oplæg om, at bruge hundens underuld til, at strikke af.
Der bliver serveret kaffe og kage, men udførligt program sendes ud på mail til alle medlemmer ved hver lejlighed.

Her er der altid rig mulighed for, at mødes med andre danske spidser og deres ejere såvel som avlere.


Du/I vil kunne hente en kalender fra GDS med diverse datoer for foreningens aktiviteter her: