Om os og vores hunde

Først og fremmest så elsker vi vores tre Gamle Danske Spidser, Jay, Fanny og vores dejligt livlige og yngste Asta.
De er en stor del af os og vores liv og de må være alle steder i huset.De er glade for mennesker i alle aldre - både børn og ældre.

Vi har begge haft hund(e) i gennem hele vores liv og da vi mistede vores fælles gamle hund, Louis, til alderdommen, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle starte helt forfra med en hvalp igen, når det værste savn havde lagt sig.
På samme måde, som I sikkert sidder her og kigger på vores hjemmeside nu :), søgte vi oplysninger om alle mulige forskellige hunderacer på nettet.
Vi forelskede os definitivt i en fantastisk flot hund på et lige så fantastisk flot billede (det viste sig senere, at være Jay's far ❤️).

En gammel Dansk Spids! ...


JAY

Vi kontaktede en kennel og en weekend, lige før jul, kørte vi den lange tur til Lolland, hvor vi blev mødt af en flok helt hvide, meget venlige og underskønne hunde.
En hel eftermiddag og masser af vidunderlige hundeoplevelser rigere, kørte vi hjem igen. 

Vi var ikke et eneste øjeblik i tvivl om, at det var en Dansk Spids, vi ønskede os og heldigvis kunne vi så hente Jay i sommeren 2013.
Han var en meget livlig hvalp, skulle "guides" lidt bestemt og have masser af udfordringer, men han knyttede sig meget tæt til os og pludselig var han blevet lidt over 2 år, mønstret med fine anmærkninger fra både forening og dyrlæge og kunne bruges til avl.
Jay var blevet voksen og var faldet helt til ro - vi var ærlig talt lidt overraskede. Det gik så hurtigt og en sommeraften i 2015 blev vi enige om, at vi måtte kunne have plads til én hund mere - en tæve!

FANNY

I november 2015 blev vores lille Fanny så født og vi hentede hende i januar 2016.
Hun har været en meget nem hvalp, unghund og nu voksen hund - en rigtig DIVA, som nok ved, "hvor kødbenene skal ligge begravet", men altid overordentligt hengiven - en rigtig lille puttehund.
Osse Fanny har flotte mønstringsudtalelser med sig fra både forening og fra vores dyrlæge.
Fanny har haft 3 kuld hvalpe og er nu en "pensioneret" dame på snart 9 år.
Vi håber på, at hun vil være med (være "tante"!), når nu Asta skal have hvalpe.


Asta

Asta kom til os lige da vi var flyttet fra Virum og til Tureby. Vi hentede hende i Vallensbæks i november 2021.
Hun er i en liga lidt for sig selv ... Hun er altid klar til en fest, er usandsynligt kærlig, klog, nysgerrig og vil altid gerne være med der, hvor vi er hvad enten det er i haven eller i huset.
Hun har altid været meget glad for børn. 
Hun er en meget flot, energisk og stærk Dansk Spids og hun er mønstret med flotte resultater ligesom både Jay og Fanny.
Asta faldt til ro og blev voksen da hun rundede de 2 1/2 ... vi forventer os meget af Asta.